Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Një 40-vjeçar nga Berati,përΙotet në studio: Gruaja me rre*h dhe më merr paratë (VlDEO)

Një 40-vjeçar nga Berati,përΙotet në studio: Gruaja me rre*h dhe më merr paratë (VlDEO)

Një 40-vjeçar nga Berati, invalid, Lefter Ruku, rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ br*engën e tij më të madhe.
Ai tregon se si humbi martesën, pasurinë dhe prej gushtit nuk takon 3 fëmijët e tij.
Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e tra*dhtonte dhe e dhu*nonte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dë*mshpërblim nga një aks*ident.

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kërc*ënohet nga të dashurit e ish-bashkëshortes me ar*më.
Pyetje: Si e ke njohur gruan?
Lefteri: Me shkuesi ma bëri një kushëri. Më tha hajde zbrit nga fshati se jetoja në Tomor.

Më tha njoh një vajzë të mirë. Ia kishte prezantuar një mik i tij që e kishte komshi.
E takova për herë të parë më pëlqeu. Më kërkoi të gjitha dhe më tha shko puno në Greqi me vëllezërit e mi të bëjmë lek e të blemë shtëpi.
Pas disa muajve në Greqi unë bëra ak*sident me motor.
Shoku im humbi jetën, unë qëndrova 3 muaj në koma. Shteti më dë*mshpërbleu me 150 mijë euro.

Njerëzit e gruas ndërhynë me dokumentet dhe një pjesë të shpërblimit e mori baxhanaku.
Pyetje: Kjo shumë parash u bë mollë sherri?
Lefteri: Me paratë unë bleva 2 shtëpi. Një për vete, një për prindërit, po qe ishte në emrin tim. I mori gruaja. Kjo me lekët e mia i blen makinë të dashurit.
Ajo shkonte në gjykatë, kërkonte urdhër mbrojtje. Atë e dhu*nonte i dashuri e më den*onconte mua.

Reagon nëna e Lefterit: Problemet kanë nisur 3 vitet e fundit. Nuses i vd*iq i ati e shkalloi.
Sa ishte ai gjallë e rrihte nuk e lejonte që ta shante Lefterin apo të dilte me të tjerë.
Kur vd*iq ai nuk kishte kush ta mblidhte. Ajo mori dhe të motrën në shtëpi. E motra sillte dhe dashnorë në shtëpi dhe ata e përzinin Lefterin.
Lefteri: Unë gruan e dua pavarësisht se ajo më ka tra*dhtuar e ka bërë kaq shumë gjëra prap dua të jem me të.

Njerëz me maska me motorë, njerëz që kanë lidhje me gruan time, dalin e më kërc*ënojnë me ar*më më thonë do më vr*asin.
Erdhën më kërkuan dhe te shtëpia e prindërve. Doli nëna i takoi. Gruaja dhu*non dhe fëmijët. Në gusht erdhi vajza me një çantë me rroba.
Tha dua te rri këtu. Të nesërmen e mori e ëma në telefon i tha hajde shpejt këtu. Më vonë morëm vesh që vajza kishte ikur se e kishte rra*hur nëna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *