Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Babai dhe nëna e Hashim Thaçit votojnë në Burojë (FOTO)

Babai dhe nëna e Hashim Thaçit votojnë në Burojë (FOTO)

Babai dhe nëna e ish-presidentit Hashim Thaçi kanë votuar në fshatin e tyre në Burojë.

Ndonëse në moshë të shtyrë, ata janë parë në qendrën e votimit në Burojë, duke e kryer obligimin qytetar, përcjell Klankosova.tv.

Ish-kryeministri Hashim Thaçi, njëherësh edhe ish-president, po mbahet në Qendrën e Paraburgimit në Hagë për përgjegjësitë e tij gjatë luftës së UÇK-së si ish-udhëheqës politik i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *