Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Vetëm 4 vjeç është, por pjesën më të madhe të jetës e kaloi në ѕрital/ Pasi djaloshi u lut dua një zemër tjetër ndodhi mrekullia e madhe!

Vetëm 4 vjeç është, por pjesën më të madhe të jetës e kaloi në ѕрital/ Pasi djaloshi u lut dua një zemër tjetër ndodhi mrekullia e madhe!

Noeu është vetëm katër vjeç, por ai ka kaluar një të katërtën e jetës së tij në sp.it.al. Ai lindi me një së.m.und.je të keqe dhe ka kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij në sp.ita..

Djaloshi i vogël lindi me një së.mu.nd.je të ke qe në zemër dhe për shumë kohë ka qëndruar në rep artin e kir.u. rgj isë kar diake pediatrike të Qendrës së Zemrës dhe Di.abetit në Bad Oeynhausen në Gjermani. Kjo sepse zemra e tij ishte shumë e do.b ët dhe barkushet ishin të vogla, kurse art.er.ia ishte jash të zakonisht e madhe.

Noeut menjëherë pasi analizat e zbuluan këtë u shtrua në sp.i.tal dhe u vendos në listën e pritjes për një zemër dh.u r.ue.se.

Noeu nuk mund të dilte kurrë në ajër të pastër. Ndonjëherë, kur ai ishte veçanërisht keq as nuk lejohej të dilte nga dhoma e tij e sp.ital.it dhe të luante me fëmijët e tjerë në dhomën e përbashkët.

I vogli tha:
Mua më duhet një zemër që të jetojë si gjithë fëmijët e tjerë dhe të luaj sepse kam edhe unë të dre jta.

Por mrekullia ndodhi pas shumë kohëh pritje një dh .uru.es u gjet për Noen e vogël. Op.er.a ci.oni. shkoi i gjithi mirë dhe vitin e ardhshëm ai do të shkojë në çerdhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *