Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Disa e festuan fitoren në selinë e Bekim Jasharit gjatë ditës, e në selinë e PDK-së gjatë natës

Disa e festuan fitoren në selinë e Bekim Jasharit gjatë ditës, e në selinë e PDK-së gjatë natës

Në Skenderaj po zhvillohet një betejë interesante midis kryetarit aktual Bekim Jashari si dhe kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës, Fadil Nura.

Gazetarja e Klan Kosovës Rina Mujku ka raportuar për një kuriozitet, ku ka thënë se ka pasur të tillë që gjatë ditës kanë festuar pranë selisë së Bekim Jasharit, ndërkaq në mbrëmje kanë shkuar se selia e PDK-së për të festuar me ta.

Në fillim ishin indikacionet se do të fitonte Jashari mirëpo sipas rezultateve më të fundit, po prin rivali i tij, Nura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *