Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Iliri ngatërron ditëlindjen e së bijës brenda Big Brother, reagimi i tij është i paparë

Iliri ngatërron ditëlindjen e së bijës brenda Big Brother, reagimi i tij është i paparë

Ditën e sotme Iliri uroi të bijën për ditëlindje që nga shtëpia e “Big Brother”.

“Ilir ti besoj pret që unë të të uroj dhe për ditëlindjen e vajzës, apo jo? Do të uroja me gjithë qejf, por sikur ta kishte sot. Në fakt e ka nesër Ilir. E keni humbur datën, nesër është 16”, i tha ajo.

Iliri u habit dhe tha se ishte i bindur që sot ishte data 16.

“A është 16 sot? I bindur që ishte 16”, u shpreh ai.

Reagimi i tij u prit me shumë të qeshura nga banorët e tjerë të shtëpisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *