Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Shqiptari “Shenki Versace” ia mbush kengetareve duartë me bakshishe (VIDEO)

Shqiptari “Shenki Versace” ia mbush kengetareve duartë me bakshishe (VIDEO)

Milioneri shqiptar nga Shkupi, i njohur si “Shenki Versace” është i apasionuar pas firmës Versace, nga edhe e mori pseudonimin, shkruan RepublikaOnline.net

Ai shpesh mbanë ndenja luksoze ku fton këngetare të ndryshme.

E në disa video të postuara nga “Shenki” shihet edhe grumbulli i parave qe ai i dhuron këngetareve si bakshish.

“Shenki” në videot që publikon shfaq shpesh edhe shtëpinë e tij luksoze te cilës i dha emrin “Villa Versace”, si dhe shumë video tjera nga jeta e tij luksoze.

Per me shume ndiqni pamjet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *