Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Kanë kohë që përfliten se janë të lidhur, Atdheu bën veprimin e papritur ndaj Borës

Kanë kohë që përfliten se janë të lidhur, Atdheu bën veprimin e papritur ndaj Borës

Tema e diskutimit te kohëve te fundit ka qene Atdheu dhe Bora Zemani. Kane apo s’kanë lidhje. Asgjë nuk është pranuar nga dyshja ndonëse shpeshherë janë kapur se bashku.

Madje kjo teme është diskutuar edhe ne emisione te ndryshme e ndonëse Atdheu është acaruar me faktin qe njëherë e kane bere te lidhur me Shqipen e njëherë me Saren, apo me gocën tjetër qe nuk i përmendi emrin por behet fjale për Boren.

Ai ka bere një postim ne Instagram ku kërkon qe te mos përmendet asnjë vajze sepse ai është single dhe i lumtur.

Por ajo qe na tërhoqi vëmendjen është fakti se Bora dhe Atdheu janë hequr nga Instagrami.

Tani me na u shtuan dyshimet se mes tyre ka ndodhur diçka, ndonëse qe prej emisionit ata e ndiqnin njeri tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *