Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Pamje të rralla të Triumf Rizës gjatë stervitjeve (VIDEO)

Pamje të rralla të Triumf Rizës gjatë stervitjeve (VIDEO)

Triumf Riza i cili njihej për f izikun e tij ishte i mirë edhe me a rmët, transmeton Republikaonline

Një video e tij se fundi është publikuar dhe po qarkullon në rrjetet sociale ku shihet Triumf Riza gjatë trajnimeve teksa gj uante me a rmë a utomatik të policisë. Pamjet janë publikuar në Facebook nga faqja ROSU-FIT.

Për me shumë ndiqeni videon me poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *