Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > E FUNDIT/ Çmenden dy vëllezërit, tentojnë të vr.as.in vjehrrin e motrës. Ndërhyn policia në kohë

E FUNDIT/ Çmenden dy vëllezërit, tentojnë të vr.as.in vjehrrin e motrës. Ndërhyn policia në kohë

Një ngjarje rëndë është parandaluar pasditen e sotme në Lezhë. Dy vëllezër A. K. dhe E. K. kanë rra hur vjehrrin e motrës dhe më pas kanë tentuar të marrin a r m ët e zj ar rit në banesën e babait të tyre për të q ël l uar ndaj tij.

Fqinjët kanë njoftuar policinë, e cila ka mbërritur në banesë ku kanë konstatuar dy të rinjtë e moshave 27 dhe 29 vjeç duke dh un u a r 53-vjeçarin. Në banesë policia ka gjetur një a r më z ja r ri a ut om at ik me f is h ek në f ol e dhe 90 fi she kë.

Në pra ng a bashkë me dy vëllezërit është vënë edhe babai i tyre i cili tashmë do të hetohet për ar më mba jt je pa leje ndërsa ndaj dy të rinjve rëndon akuza për dhu në në familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *