Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Tallen komentuesit: Vetëm ko.. të mungojnë/ Qëndrimi në qeli “than” Fjolla Morinën, këngëtarja ka pësuar ndryshim drastik (foto)

Tallen komentuesit: Vetëm ko.. të mungojnë/ Qëndrimi në qeli “than” Fjolla Morinën, këngëtarja ka pësuar ndryshim drastik (foto)

Qëndrimi në bu.rg duket se e ka dobësuar Fjolla Morinën. Në fotot e fundit të publikuara nga këngëtarja, duhet se ajo ka rënë ndjeshëm në peshë.

Kujtojmë se Fjolla Morina u arrestua, pasi në makinën e saj u gjeten armë.

Kjo gjë iu ka rënë në sy dhe shumë ndjekësve, madje disa prej tyre nuk kanë kurser as komentet ironike, tallëse etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *