Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > “Ki kujdes”/ Iliri këshillon Arditin

“Ki kujdes”/ Iliri këshillon Arditin

Arditi është një nga konkurentët që ka nxitur shumë debate brenda shtëpisë së “Big Brother Vip” kjo si pasojë e batutave dhe ndërhyrjeve të tij që shpeshherë ka ofenduar edhe disa prej banorëve.

Jo më larg se mbrëmjen e djeshme, Arditi “kërcënon” në batutë e sipër Arjolën duke i përmendur njërën prej mikeshave të tyre të përbashkët. “Pusho se ta solla A*** “, – tha Arditi duke pasuar me një sërë debatesh.

Pas kësaj Iliri ishte ai që me qetësinë që e karakterizon nisi të këshillonte duke i thënë që duhet të ketë shumë kujdes me mënyrën e komunikimit dhe të dijë të pranojë edhe mendimet e banorëve të tjerë, sado kundër qofshin ato.

“Ki kujdes, mos të të vijë keq pastaj kur të marrësh reagime negative“,- shtoi Iliri.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *