Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Pamje.. / Kush janë dy gratë ruse që h umben jeten në Kavaje

Pamje.. / Kush janë dy gratë ruse që h umben jeten në Kavaje

FOTOJA- Kush janë dy gratë ruse që vd iqën në Qerret

Shkaqet e vd e k jes së mis t ershme të katër turistëve rusë do të zbardhen nga mjekësia ligjore ne Tiranë. Gazetarja Anila Hoxha raporton për Top-Channel se për këtë ekspertizë janë njoftuar që të jenë të pranishëm edhe përfaqësues të ambasadës ruse. Këta të fundit kanë shkuar pranë ambienteve kur do të kryhet ekspertiza dhe po bashkëpunojnë me hetuesit për zbardhjen e ngjarjes.

Dy bashkëshortët Natalia dhe Sergei Burenkova përkatësisht 58 vjeç dhe 60 vjeç, vajza e tyre Ekaterina dhe partneri u saj Nikita u gjetën të pajetë në dhomën e saunës së hotelit “Gloria Palace”, ku ishin vendosur dje. Fillimisht u d yshua për asf iksim, por pista që ka tashmë në dorë grupi hetimor, është ajo e v r a sjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *