Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Kjo nënë lindi një foshnje ‘gjigante’, mjekët i veshin rrobat e një fëmije 9-muajsh. Ja sa kg ishte

Kjo nënë lindi një foshnje ‘gjigante’, mjekët i veshin rrobat e një fëmije 9-muajsh. Ja sa kg ishte

Një foshnje me peshë dyfish me të madhe se pesha mesatare e të një sapolinduri, ka ardhur në jetë në Arizona të SHBA-së.

Foshnja e quajtur Finnley ka lindur me peshë 6,3 kilogram, ndërkohë që për veshjen e tij janë nevojitur rroba të madhësisë për një foshnje nëntëmuajshe.

Prindërit Cary dhe Tim Patonai kanë thënë se e kanë ditur që po presin një foshnje të madhe, pasi mjekët i kishin paralajmëruar.

Madje kanë thënë se kjo është foshnja më e madhe që ardhur sjellë në jetë, në 27 vitet e punës së tyre.

Nëna e foshnjës i është nënshtruar një operacioni cezarian dhe lindja ishte kryer më herët se ishte planifikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *