Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Gjuajtje me kallash në sheshin e Skënderajt nga militantët e Sami Lushtakut dhe Bekim Jasharit

Gjuajtje me kallash në sheshin e Skënderajt nga militantët e Sami Lushtakut dhe Bekim Jasharit

Të shtëna armësh janë dëgjuar pas tubimit të fushatës përmbyllese të të dy kandidatëve për kryetar të Skenderajt, Bekim Jasharit dhe Fadil Nurës.

Burime të portalit rajoni.org kanë kontakuar redaksin dukë thënë se krismat e armëve janë bërë në shesh nga të dy palët pas përfundimit të tubimit të PDK’së.

Grupacionët e të dy partive kanë shtenë më armë dhe kallashinkov.

Të njëjtat burimë kanë treguar së policia as nuk ka dalur në vendin e ngjarjes për të hetuar rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *