Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Zot na mbaj doren / Tërmet në Shqipëri! Lëkundet Mallakastra dhe Patosi

Zot na mbaj doren / Tërmet në Shqipëri! Lëkundet Mallakastra dhe Patosi

Disa çaste më parë janë ndjerë lëkundje tërmeti në Mallakastër dhe Patos. Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *