Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ndahet nga jeta në moshë të re Bardhë Isufi

Ndahet nga jeta në moshë të re Bardhë Isufi

Njoftimin për vdekjen e Bardhës e kanë dhënë familjarët.

Njoftim mortor

Bardhe (Mustafe) Isufi

Miq, shoke, familjare,

Sot Bardha jone iku ne amshim!

Largimi i hershem i saj na tronditi dhe na i beri zemrat akull.

Bardhe, do te na mungoje shume ngrohtesia e perqafimit, zeri i embel, buzeqeshja e trendefilte, guximi dhe optimizmi yt i pamposhtur.

Pusho e qete pergjithmone ne zemrat tona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *