Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Semi i hap zemrën: Do doja të kisha një fëmijë/ Ja reagimi i Donaldit

Semi i hap zemrën: Do doja të kisha një fëmijë/ Ja reagimi i Donaldit

Për banorët as nata pas një dite të lodhshme nuk mund t’ja ndërpresi energjinë dhe komunikimin mes tyre.

Teksa pjesa më e madhe e tyre janë në gjumë, Semi dhe Donaldi marrin pak kohë të komentojnë lojën e deritanishme dhe të ndajnë me njëri-tjetrin aspekte nga jeta e tyre private.

Semi i tregoi Donaldit se që adoleshente dëshira e saj më e madhe ishte të bëhej nënë e një fëmije. Me rritjen prioritetet ndryshuan dhe ajo kuptoi se kjo gjë nuk ishte dhe aq e lehtë.

Semi: Kam dashur shumë të bëhesha nënë

Donaldi: E pse nuk u bëre? Me Bojkenin kishe mundësi që të bëje një fëmijë

Semi: Po flas për moshën 15-vjeçare, sepse më mbrapa ndryshuan gjërat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *