Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Rrëfimi i fortë brenda shtëpisë së ‘BBV’: Abo.rtova binjakët pas ndarjes nga burri, tentova të vr.as veten

Rrëfimi i fortë brenda shtëpisë së ‘BBV’: Abo.rtova binjakët pas ndarjes nga burri, tentova të vr.as veten

Ky edicion i ‘’Big Brother Vip’’ më shumë se gjithçka tjetër ka shëbyer për të treguar anët njerëzore dhe përditshmërinë e shumë personazheve që publiku është mësuar t’i ndjekë vetëm nën filtrin e spektaklit dhe ekranit.

Të shumta kanë qenë rastet kur ata kanë ndarë me njëri-tjetrin eksperienca, vështirësi dhe moment të tjera të rëndëisshme nga jeta e tyre. Përgjatë mëngjesit të sotëm ishte Arjola ajo që rrëfeu për disa prej banorëve se ka vuajtur nga depresioni si pasojë e ndarjes nga babai e tre fëmijëve të saj.

Më tej ajo tregoi se njëkohësisht me këtë periudhë të vështrë ishte edhe shtatëzanë me binjakë, të cilët si rrjedhojë e situatës vendosi që t’i abor tonte.

‘’Shkova tek mjekja dhe i thash që s’mund t’i lind këta fëmijë dhe të lutem mi hiq. Gënjeva dhe thash se babai i tyre ishte dakort por për shkak të një udhëtimi pune nuk ishte prezent’’,- rrëfeu ajo.

Arjola shtoi se kjo periudhë nuk zgjati pak, edhe gjatë shtatëzanisë së saj të katërt aktorja pranoi se ka konsumuar pafund a lk ool dhe cigare derisa edhe njëherë ka tentuar të v r a s.ë veten nëpërmjet mbidozës në ilaçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *