Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Fenomeni ‘Squid Game’ tani ju zgjon nga gjumi! Ora me kukullën dhe zilen karakteristike shkakton valë reagimesh në internet

Fenomeni ‘Squid Game’ tani ju zgjon nga gjumi! Ora me kukullën dhe zilen karakteristike shkakton valë reagimesh në internet

Drama koreane “Squid Game” është kthyer në një fenomen me një influencë të madhe, duke u bërë edhe seriali më i ndjekur i të gjitha kohërave në platformën, Netflix.

Si pasojë e këtij seriali i cili “ka pushtuar” vëmendjen e shikuesve, në rrjetet sociale nuk kanë munguar as batutat, ku më i veçanti është bërë ai ziles së mëngjesit!

Një orë me zile në të cilën paraqitet kukulla karakteristike e lojës së parë të “Squid Game” ka shkaktuara të qeshura në rrjetet sociale. Nëse ti nuk çohesh në kohë nga gjumi, atëherë ajo të hedh një shigjete për të të zgjuar.

Po ju a do të donit një zgjim të tillë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *