Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Historia e trishtë e babait të tij, Elhaid Cufi ‘hap zemrën’ me banorët e Big Brother

Historia e trishtë e babait të tij, Elhaid Cufi ‘hap zemrën’ me banorët e Big Brother

Për fenomenin ne rrjeteve sociale, Elhaid Cufi, ‘’Vëllai i Madh’’ kishte rezervuar një surprizë emocionuese.

Spektaklin e së martës mbrëma ai pati mundësinë të takonte babin e tij, për të cilën shfaqi publikisht se kishte mirënjohje dhe dashuri të madhe.

Elhaid tregoi se para disa viteve babi i tij humbi këmbën, dhe nga trishtimi i tepërt vuajti edhe nga depresioni për më shumë se sa 10 vite. Nëna ishte ajo që nga ana tjetër duhet të punonte dhe të përballonte gjithë nevojat e familjes.

Edhe pas përfundimit të spektaklit, ai vijoi të tregojë për banorët detaje të reja nga historia e tij e trishtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *