Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Måsåkër në këtë vend! Një person sulmon me hark me shigjeta qytetarët, disa humbje jete

Måsåkër në këtë vend! Një person sulmon me hark me shigjeta qytetarët, disa humbje jete

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin norvegjez Kongsberg. Disa persona kanë mbetur të vrarë dhe disa të tjerë janë plagosur, pasi një person i ka sulmuar me harqe me shigjeta në rrugë.

Policia ka arrestuar një person të dyshuar si autor i ngjarjes në Kongsberg, i cili ndodhet 85 kilometra në perëndim të kryeqytetit Oslo.

“Një person është neutralizuar…nga informacionet që kemi, autori ka vepruar i vetëm”, njoftoi policia, e cila nuk dha numrin e viktimave, duke shtuar se i dyshuari sulmoi njerëzit në disa vende para se të arrestohej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *