Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Një zarf i kuq, ‘Big Brother’ ja vendimi më i fundit për VIP-at

Një zarf i kuq, ‘Big Brother’ ja vendimi më i fundit për VIP-at

Në shtëpinë e të dë nua rve në “Big Brother VIP” ka ardhur një zarf i kuq, i cili është hapur dhe lexuar nga Paloma.

“Kanë kaluar disa ditë nga bashkëjetesa juaj në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Keni pasur kohë të njiheni më mirë dhe për të kaluar lidhje të afërta me njëri-tjetrin.

Ka ardhur momenti për të bërë një bila nc se cili është mendimi që keni për gjithsecilin aty brenda. Secili prej jush do të thirret në dhomën e rrëfimit, ku do të gjeni një letër me disa përcaktime.

Do t’iu kërkohet që për secilin banor të zgjidhni një mbiemër që ju mendoni se e identifikon”, shkruhet në zarf.

Kujtojmë se të dë nuarit në “Big Brother VIP” janë Fifi, Paloma, Iliri dhe Arditi, të cilët kanë th yer disa rre gulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *