Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > 25-vjeçari ndërron jetë dy javë pas transplantit të zemrës, përlotin familjarët: Kishte pritur me padurim 3 vite për ndërhyrjen

25-vjeçari ndërron jetë dy javë pas transplantit të zemrës, përlotin familjarët: Kishte pritur me padurim 3 vite për ndërhyrjen

Një 25-vjeçar në Darlington humbi jetën pasi iu nënshtrua transplantit të zemrës për të cilin kishte pritur 3 vite.

Sipas mediave të huaja, Liam Taylor kishte duruar operacione të panumërta ndër vite si shkak i problemeve të tij kardiake.

Nëna e tij Sarah Taylor tha se ishte “aq mizore” që Liam humbi jetën pasi përfundimisht arriti në fund të sprovës së tij shëndetësore.

Familja e pikëlluar tha se ai kishte qenë gjithmonë një djalë i qeshur dhe luftarak.

Ata shprehen se të gjitha këto probleme të rënda shëndetësore nisën nga një ftohje e thjeshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *