Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Ngjarje e rëndë, gazetarja shqiptare sulmohet live gjatë raportimit

Ngjarje e rëndë, gazetarja shqiptare sulmohet live gjatë raportimit

Është publikuar një video e re e sulmit të banorëve serbë në veri ndaj gazetarëve. Gjersa ishte në një lidhje direkte, gazetarja Albulena Rexha e Kanal 10, është penguar, pasi në afërsi të saj është hedhur një mjet shpërthyes.

Ndaj këtij rasti ka reaguar edhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës. “Kolegët tanë po sulmohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre.

Ftojmë edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt”, thuhet në reagimin e AHK-së.

Reagimi i plotë: Gazetarët kosovarë vazhdojnë të mbesin të rrezikuar në veri Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është i alarmuar me faktin që gazetarët kosovarë që po raportojnë nga veriu vazhdojnë të jenë të rrezikuar.

Kolegët tanë po sulmohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre.

Ftojmë edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *