Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Reagimi i Kurtit kur kandidati i tij e prezanton idenë për “Miss Gjyshen”

Reagimi i Kurtit kur kandidati i tij e prezanton idenë për “Miss Gjyshen”

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për Ferizajn, Valon Ramadani, ka futur një propozim interesant në programin e tij. Ai ka treguar se nëse zgjidhet kryetar, çdo vit do ta organizojë festivalin vjetor “Miss Gjyshja”.

Këtë propozim, Ramadani e ka bërë edhe në prezencë të kreut të Lëvizjes Vetëvendosje, Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Ata ishin në një takim elektoral me gratë në Ferizaj, ku Ramadani e shpalosi idenë për “Miss Gjyshja”.

“Krejt ata nipa e mbesa, kanë me ardhë në atë festival edhe kanë me duartrokitë kur t’i zgjedhet Miss Gjyshja një, dy edhe tre””, ka deklaruar Ramadani.

Derisa Ramadani po e shpaloste planin e tij për këtë festival, Kryeministri Kurti duartrokiste idenë e kandidatit të tij, dhe shihej duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *