Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Shqipëria të dalë nga Konferenca Islamike, ndryshe nuk na qas njeri në Europë”

Shqipëria të dalë nga Konferenca Islamike, ndryshe nuk na qas njeri në Europë”

Analisti Frrok Çupi kohë më parë është shprehur se Shqipëria duhet që të dalë nga Konferenca Islamike për tu futur në Europë.

Çupi: Ne i kemi politikanët tanë fajtor, ne na kanë pranuar në Konferencën Islamike dhe nuk kemi thënë asgjë.

Po nuk dolëm nga Konferenca Islamike, ne nuk kemi çfarë bëjmë më që ti drejtohemi Europës, nuk jemi të sinqertë.

Dyrnjaja: Pse duhet të dalim nga Konferenca Islamike?

Çupi: Konferenca Islamike realizon idetë për të cilat po sulmohet Shengeni Ballkanik, tash “Open Ballkan”. Domethënë është në kontroversë me to, pse?

Sepse Shengeni Ballkanik, tani “Open Ballkan” rrethon, krijon një identitet europian tek ne, Konferenca Islamike është në kundërshti, është një hap që hidhet në lindjen e largët.

Iniciativat që ka marrë prej vitit 1992 kur Shqipëria është anëtare e saj në 90 e ca përqind të tyre kanë qenë anti perëndimore, anti amerikane, anti europiane”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *