Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Dua një femër me kokën plot”/ Pritet se si do reagoj Bora Zemani pas kërkësës që bëri ish i dashuri i saj në Big Brother

Dua një femër me kokën plot”/ Pritet se si do reagoj Bora Zemani pas kërkësës që bëri ish i dashuri i saj në Big Brother

Dua një femër me kokën plot”/ Pritet se si do reagoj Bora Zemani pas kërkësës që bëri ish i dashuri i saj në Big Brother

Donald Veshaj, ish i dashuri Bora Zemanit është banori i tretë i Big Brother VIP Albania. Ende pa u futur në shtëpi, në klipin e prezantimit thumboi Borq Zemanin. Donaldi tha që nga Big Brother do kërkonte një femër që ka kokën e mbushur plot.

Do doja diçka nga Big Brother, që të më sillte një femër që e ka kokën e mbushur plot”, tha Veshaj. Theksojmë se banorët tjerë që janë futur janë, balerini Ilir Shaqiri, dhe këngëtarja Sheila Haxhiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *