Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Për Kurtin ‘rezervohet’ vendi i fundit: Kryeministri mezi shihet në foton e samitit

Për Kurtin ‘rezervohet’ vendi i fundit: Kryeministri mezi shihet në foton e samitit

Kryeministri Albin Kurti po merr pjesë në samitin e liderëve të Ballkanit Perëndimor me BE, ku u deklarua edhe para mediave pas arritjes, shkruan Gazeta Metro.

Kurti para mediave kritikoi BE’në duke thënë se nuk ka përmbushur premtimet e saj ndaj Kosovës, duke përmendur mos-liberalizimin e vizave.

Pas prononcimit për media, Kurti dhe liderët e tjerë e kishin në agjendë që të realizonin fotografinë e përbashkët.
Por ajo çka ra në sy ishte vendi që ishte ‘’rezervuar’’ për Kurtin në këtë foto.

Ai mezi shihej dhe ndodhej krejtësisht në fund, ku dallohet vetëm në një video pasi në foto pothuajse fare.

Më poshtë fotografia e përbashkët e liderëve të Ballkanit Perëndimor bashkë me udhëheqësit e BE’së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *