Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Me flamurin e PD-së mbi supe, protestuesit largojnë simpatizantin demokrat: Vendos flamurin kombëtar

Me flamurin e PD-së mbi supe, protestuesit largojnë simpatizantin demokrat: Vendos flamurin kombëtar

Me flamurin e PD-së mbi supe, protestuesit largojnë simpatizantin demokrat: Vendos flamurin kombëtar

Një incident i vogël ka ndodhur në protestën që sapo ka nisur para kryeministrisë ditën e sotme, Aktivistë të shoqërisë civile nuk kanë lejuar një protestues i cili ishte mbuluar me flamurin e Partisë Demokratike në supe, duke i këkruar që të largohet, pasi nuk duan sipas tyre që të poltizohet protesta.

‘Vër flamurin kombëtar, hiqe këtë ose largohu! Mos politizo protestën’- ishin thirrjet e disa prej të pranishmëve të cilët larguan qytetarin.

‘Jam qytetar i lirë dhe nuk besoj se kjo përbën ndonjë të keqe, PD nuk përben asnjë të keqe. Roli i PD-së është të denoncojnë. Të rrisim qytetarinë e të bashkohemi bashkë.’- tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *