Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Kjo Eshte Historia Interesante E Dy Vellezerit Qe Po Mbrojne Veriun!

Kjo Eshte Historia Interesante E Dy Vellezerit Qe Po Mbrojne Veriun!

Kosova keto dit po gjindet ne nje situat dhe jo aq te qete dhe ne nje ambient te tensioniara me amrikun e saj te kahmotshem ne veri, pra me serbin!

Mirpo faleminderit tr upave tane veriu eshte nen kontroll nga njesia speciale e trajnuar mir nga nderkombetaret!

Mirpo ne njesin speciale bejne pjese dy vellezer qe kan nje histori mjaft te veqante dhe interesante, Afrimi dhe Bashkimi!

Afrimi dhe Bashkimi jane vellezer te dy jan nga Mitrovica, mirepo ajo qe bene pershtypje se njeri jeton ne anen veriore dhe tjetri ne anen jugore, dhe ata me kete foto kan dashur te tregojne se kujt i takojne keto toka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *