Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Shqiptarja kapet duke vjedhur në Itali, policet sht anget kur dëgjuan arsyen e saj

Shqiptarja kapet duke vjedhur në Itali, policet sht anget kur dëgjuan arsyen e saj

Një 32-vjeçare shqiptare është arr estuar ditën e djeshme nga policia italiane, pasi është kapur duke vje dhur në një supermarket. Sipas “Radiortm.it”, ngjarja ka ndodhur në Raguza, ku e reja me inicialet I.M jetonte prej disa vitesh.

Gruaja kishte hyrë në supermarket për të bërë blerje, dhe pasi kishte mbushur koshin, pagoi vetëm një pjesë të produkteve që kishte marrë, pasi disa të tjera i kishte futur në çantë.

Ka qenë në punonjës i shërbimit në supermarket ai që ka konstatuar v jedhjen, e më pas ka njoftuar policinë.

Nga kontrolli rezultoi se 32-vjeçarja shqiptare kishte vj edhur disa produkte, përfshirë edhe disa teste shtatzënie.

Pas de noncimit për ngjarjes, pronarit të supermarketit iu rikthyen produktet e vj edhura nga e reja. Sakaq, gruaja, e cila rezultoi se kishte kryer edhe më parë veprime të tilla, tentoi të mbrohet, duke u shprehur para policisë së v uan nga kl eptomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *