Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Policët e Kosovës su.lmohen në Graçanicë, njëri prej tyre përfundon në QKUK

Policët e Kosovës su.lmohen në Graçanicë, njëri prej tyre përfundon në QKUK

Policë të Kosovës janë su.lm.uar në qytetin e Graçanicës nga dy kosovarë të cilët po qëndronin jashtë një lokali gjatë orës policore.Dytë thuhet se kanë kundërshtuar urdhrat e policisë dhe i kanë su.lmuar fiz.ikisht..

Dy të dyshuarit janë intervistuar, e dyshuara femër është liruar kurse i dys.huari mashkull është dërguar në mbajtje..

Ky është raporti i plotë i policisë:

Graçanicë, 03.10.2021 – 22:20.

Është raportuar se njësiti policor deri sa ishte në detyrë zyrtare, kanë hasur disa persona të cilët kishin qëndruar jashtë një lokali gjatë orës policore. Gjatë identifikimit të tyre, të dyshuarit një mashkull dhe një femër, dytë kosovarë kanë kundërshtuar urdhrat e zyrtarëve policorë si dhe i kanë su.lmuar ata fiz.ikisht.

Dy të dyshuarit janë ar.restuar dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit e dyshuara, është liruar ndërsa i dyshuari është dërguar në mbajtje. Dy zyrtarë policor meshkuj kosovarë kanë pësuar lë.ndime të lehta dhe u është ofruar ndihma mjekësore, njëri prej tyre është dërguar në QKUK. Rasti është duke u hetuar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *