Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Gjendet e mitura e zhdukur nga Gjakova, ishte rrëm byer dhe u dh unua sek sualisht nga dhëndri i xhaxhait

Gjendet e mitura e zhdukur nga Gjakova, ishte rrëm byer dhe u dh unua sek sualisht nga dhëndri i xhaxhait

Të mërkurën u shpall në kërkim nga Policia e Kosovës e të enjten është gjetur një 13-vjeçare nga fshati Janosh i Gjakovës.13-vjeçarja ishte rrëm byer para një jave nga E.K. 35 vjeç, i cili po ashtu kërkohej nga Policia për veprën pe nale, “rrë mbim”.

Policia e Gjakovës në bashkëpunim me atë të Pejës, i gjeti të dy në fshatin Vitomiricë.

Drejtoria Rajonale e Gjakovës ka njoftuar që i dyshuari pas arres timit, me urd hër të prokurorit, është dërguar në mbajtje për 48 orë. Ndërsa, vik tima është strehuar në shtëpinë e sigurt. Por, pas intervistimit të palëve, vepra pe nale, nga person i zhduk ur është rikualifikuar si dhu nim.

“Në lidhje me rastin e raportuar person i zhdu kur, pas kërkesës së publikuar nga PK-ja për bashkëpunim, qytetarë të Rajonit të Pejës kanë njoftuar për vendndodhjen e të dyshuarit. Dje, datë 29.09.2021, në bashkëpunim me njësitet policore nga Rajoni i Pejës, është bërë i mundur lokalizimi dhe ar restimi i të dyshuarit në fshatin Vitomiricë – Pejë. Pas arrestimit, i dyshuari, me urdhër të prokurorit, është dërguar në mbajtje për 48 orë, ndërsa vik tima është strehuar në shtëpinë e sigurt. Po me urdhër të prokurorit, vikt ima do të dërgohet për ekzaminim mjekësor. Vepra pen ale pas intervistimit të palëve, nga Person i Zhd ukur është rikualifikuar si Dhu nim. Hetimet janë duke u zhvilluar nga Sektori i Hetimeve Rajonale në Gjakovë nën mbikëqyrje dhe bashkëpunim të afërt me prokurorin kompetent.”

E tronditur nga ky rast është nëna e vik timës. Sipas saj, vajza e mi tur është mashtruar dhe nuk ishte e vetëdijshme për qëllimet e rrëmbyesit të saj.

Madje, E.K., i dyshuar për përdhu nim, nuk ishte person i panjohur për familjen.

Sipas ATV ai është dhëndri i xhaxhait të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *