Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Nuk do ta bëjmë PS azil pleqsh”/ Rama bën gati largimet masive, ja ndryshimet…

Nuk do ta bëjmë PS azil pleqsh”/ Rama bën gati largimet masive, ja ndryshimet…

Nuk do ta bëjmë PS azil pleqsh”/ Rama bën gati largimet masive, ja ndryshimet…

Edi Rama në selinë e PS do të zhvillojë takim me deputetët që kanë dalë nga zgjedhjet e 25 prillit. Socialistët kanë nisur të mendojnë për zgjedhjet e ardhshme lokale.

Ndërsa synimet i kanë edhe për mandatin e katërt. Ajo që u quajt rilindje e tretë e PS nisi me emërimet e reja të sekretariatit dhe rokadën e drejtuesve politik të partisë në 12 qarqe.

Rilindja e Edi Ramës synon edhe rifreskimin e elektoratit tradicional, me mbështetës të rinj, për mos ta kthyer PS siç tha vetë ai në një azil pleqsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *