Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Merr çmimin botëror/ Për herë të parë, Rama ndërton sheshin unik në botë që…

Merr çmimin botëror/ Për herë të parë, Rama ndërton sheshin unik në botë që…

Merr çmimin botëror/ Për herë të parë, Rama ndërton sheshin unik në botë që…

Qilimi Shqiptar” në Shirokë ka fituar çmimin nga prestigjiozja “Loop Design Awards”, që vlerëson arkitekturën, dizajnin, peizazhin, fotografinë dhe imazhin unik në të gjithë botën.

Kryeministri Rama ka përshëndetur marrjen e këtij vlerësimi duke shtruar: “Me Shirokën e rilindur që ka marrë një çmim nga Loop Design Awards, për imazhin unik nga 50 vende të botës”.

Qilimi spektakolar në shëtitoren e Shirokës është krijuar me konceptin e një dhome tradicionale shqiptare e rilindjes urbane të ideuar nga Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *