Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Refuzohet Greqia!: Tani Qendër Në Ballkan Për Bazat Ushtarake Të NATO-S Zgjidhet Shqipëria!

Refuzohet Greqia!: Tani Qendër Në Ballkan Për Bazat Ushtarake Të NATO-S Zgjidhet Shqipëria!

Refuzohet Greqia!: Tani Qendër Në Ballkan Për Bazat Ushtarake Të NATO-S Zgjidhet Shqipëria!

Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës,Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojn arsenalin…

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *