Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Elton Leka: Mos me thoni asnjêherê shqiptarê, nuk jam dhe s’do tê jem asniherê

Elton Leka: Mos me thoni asnjêherê shqiptarê, nuk jam dhe s’do tê jem asniherê

Unë nuk jam shqiptar, me saktë nuk dua të jem shqiptar! Madje as vetë Ismail Qemali nuk do të donte të ishte shqiptar, se si jemi katά.ndisur ne sot!
Një zhg.έnjim i madh, vuάjtje, stërmu.ndime, llum, vάrfëri, mediokritet, injorάncë, kafene, llafe, përtaci, dallavere, të shitur, të blerë, të kor.ruptueshëm, morάle të pam.oralshëm, njerëz pa identitet vetjak dhe kombëtar.

Shqiptar do të thotë prpάmbetje, prpa-mbetje, mbetje të lëna pas. Kështu kemi përfunduar. E përse duhet me qenë shqiptar?

Sot të gjithë duan t’ia mbathin, për një jetë më të mirë, të vjetër e të rinj, të pasur dhe varfër, “pάtriote” dhe pseudop,atriote. Unë nuk jam shqiptar, nuk dua të jem shqiptar! As sot, as nesër, as mot!

Në vendin tuaj, në vendin tonë, në vendin tim nuk ka kush të me garantojë se e ardhmja do jetë ndryshe, dhe krἰмi me i madh është që shpresa ka vdêkur! Të gjithë duan të ikin! Të gjithë! Boll bëtë shqiponjën me duar, boll, e di sa pat.riotë që jemi, aq sa të zhd,ukemi të gjithë nga ky vend.

Boll gënjyet, u shtirët, u hoqët! Boll edhe ju që jeni jashtë që e quani veten atdhedashës vetëm sot me 28 nëntor! Boll se është groteske, e dhîm.bshme dhe qesharake! Ç’keni bërë ju për vendin tuaj?! Një m…! Unë nuk dua të jem shqiptar! Dua të jem gjerman, amerikan,anglez.

Dua të kem dinjitet, mirëqenie, ekonomi! Dua të jetoj dhe mbi të gjitha të shpresoj për një të ardhme! Ju m’i keni vrάrê shpresat! Unë nuk dua të jem shqiptar! Unë nuk jam shqiptar! Unë nuk dua të trajtohem si një mbêtje! Dua të jem qytetar, krenar për vendin që i ofron një jetë më të mirë, të qetë!

Sot, nesër dhe në ditët në vijim unë nuk jam shqiptar! Pres ditën që t’ia mbath! E ur.rej veten time, si thura shpresa në këtë vend! Si! Në djάll vafshin të gjithë! Unë nuk jam shqiptar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *