Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Të dua shumë bukuroѕhe”/ Роѕtimet e 26-νјeçarit që νrau të daѕhurën dhe më раѕ νeten

Të dua shumë bukuroѕhe”/ Роѕtimet e 26-νјeçarit që νrau të daѕhurën dhe më раѕ νeten

Një ngj arje e rëndë trоonditi Tiranën pasditen e sotme ku një 26-vjeçar i quajtur Kliton Pira

vr au me thi kë partneren e tij me origjinë nga Gana Jawsackie Jaboah, 31-vjeç. Ngjarja ndodhi në Rrugën “Pjetër Budi”, ku çifti jetonte në një banesë me qira.

Menjëherë pasi e qëlloi me th ikë partneren e tij, 26-vjeçari u hodh nga lartësia e pallatit dhe n dërroi jetë në vend. Vajza u tarnsportua me urgjencë në spital, por nuk mundi t’i mbijetonte pla gëve të rënda dhe për pasojë n dërroi jetë.

Nga postimet në rrjetet sociale vihet re se Pira i kishte dedikuar shkrime të ëmbla dhe i shprehte dashurinë të dashurë së tij.
“Falenderoj Zotin çdo ditë që të solli në jetën time dhe të dua shumë bukuroshe”- ka shkruar ai në një fotografi ku shfaqet pranë saj. Po ashtu në një fotografi tjetër ai skruante: “Premtoj të mbaj zemrën tënde me kujdes dhe ta trajtoj me dashuri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *