Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Vrau bashkëjetuesen dhe veten, nëna e 26-vjeçarit: Shpirti i mamit, çfarë ndodh

Vrau bashkëjetuesen dhe veten, nëna e 26-vjeçarit: Shpirti i mamit, çfarë ndodh

Duke thirr emrin e tij, mbërriti në vendin e ngjarjes nëna e 26-vjeçarit Klinton Pire, i cili mbrëmjen e sotme vrau me thikë

të dashurën e tij 31-vjeçaren nga Gana, Jaësackie Jaboah dhe më pas i dha fund jetës duke u hedhur nga lartësia e pallatit ku sot kishte marrë me qira një apartament.

E tronditur dhe me lotë në sy nëna e 26-vjeçarit e mbërritur në vendin e ngjarjes dhe teksa thërret

emrin e djallit dëgjiohet duke thënë “O shpirt i mamit çfarë ndodhi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *