Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Shefi i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës: Çka nuk pamë e çka nuk kaluam,dhe Duruam por të gjitha përfunduan me …!?

Shefi i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës: Çka nuk pamë e çka nuk kaluam,dhe Duruam por të gjitha përfunduan me …!?

Amir Gërguri- Komandant i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës ka thënë se ndihet krenarë me pjesëtarët

e kësaj njësie dhe me Policinë e Kosovës.Ai ka thënë se ndjehet i privilegjuar që shërben në këtë njësi.

“Për gati 20 vjet me i shërby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari,

por edhe përgjegjësi e madhe! Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam.., por të gjitha përfunduam me sukses të lartë.”, ka shkruar mes tjerash ai.
Tutje i pari i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës tha se kjo i bën ndër institucionet më të besueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *