Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Në zyrën e presidentit Meta mbërrin shkresa zyrtare, ja çfarë i kërkon Rama…

Në zyrën e presidentit Meta mbërrin shkresa zyrtare, ja çfarë i kërkon Rama…

Në zyrën e presidentit Meta mbërrin shkresa zyrtare, ja çfarë i kërkon Rama…

Ditën e sotme, Ilir Metës i ka mbërritur në zyrë të Presidencës një shkresë nga kryeministri.

Rama i ka kërkuar Metës që të dekretojë në postin e Ambasadorëve 3 emra e propozuar nga vetë ai. Bëhet fjalë për ambasadorët: Dastid Koreshi, Besiana Kadare dhe Ferit Hoxha të cilët kanë nisur punën menjëherë.

Ditët e fundit “baba xhikja” është qetësuar duke u bërë “dele” dhe nuk i ndihet as zëri i gojës, mos ndoshta i ka keq punët me Amerikën?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *