Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Do t’i ndryshojmë fytyrën këtij qyteti”.| Rama jep porosinë për ministrin…

Do t’i ndryshojmë fytyrën këtij qyteti”.| Rama jep porosinë për ministrin…

Kryeministri Edi Rama, ka inspektuar nga afër punimet në Urën Vajgurore për fazën e dytë të projektit e rehabilitimit të lumit Osum.

I shoqëruar nga ministri Blendi Klosi, Rama ka dhënë dhe porositë e tij për ngritjen e pikë agro-turistike në këtë zonë.

“Asnjë cm tokë nuk u përmbyt nga reshjet e shiut, ky ishte dhe një test i madh për punën që ka bërë bashkia, sa i përket kanaleve. Po punohet për ngritjen e një pike të madhe agro-turistike, kjo i jep një dimesion tjetër gjithë kësaj zone. Është me rëndësi që në hyrje të Beratit të ketë një ndalesë të madhe që t’ju shërbejë turistëve”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *