Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Avokati: Mos mendoni se miliardat kalojnë të gjitha në xhepat e Ramës dhe Veliajt, ka pjesën e tij Soros

Avokati: Mos mendoni se miliardat kalojnë të gjitha në xhepat e Ramës dhe Veliajt, ka pjesën e tij Soros

MILIARDAT QË NA GRABISIN NUK JANË VETËM PËR RAMËN, VELIAJN & CO!
HARRONI HARAÇIN QË I DETYROHEN “BAMIRËSIT” TË TYRE GEORGE SOROS!

Shumica dërrmuese e njerëzve kujtojnë se Rama, Veliaj & Co prej dekadash kanë futur në xhep miliarda e miliarda euro.. Nuk ka xhep që i mban kaq miliarda jo se xhepat janë të vegjël dhe s’kanë ku i vënë ato që na kanë vjedhur por të gjithë harrojnë pjesën kryesore që i takon të zotit.. dmth George Soros!

Janë rregullat e Mafies jo dëshirat apo paranojat e mia! Ndaj të jesh kundër Ramës dhe Veliajt dhe të financohesh nga Soros është Teatri Mashtrues më hipokrit në botë!

Ndaj dhe Koalicioni Për Shqipërinë ka objektiv të qartë:
❌ SHPALLJEN “NON GRATA” TË SOROS
❌ KONFISKIMIN E TË GJITHË PASURIVE TË TIJ TË GRABITURA SHQIPTARËVE
❌MARRJEN E TIJ TË PANDEHUR BASHKË ME BANDËN E TIJ SHQIPTARE PËR KRIMIN E GENOCIDIT (SHPOPULLIMIN E SHQIPËRISË)

[Foto në 6 Dhjetor 2014, Protesta “Soros ka ardhur për të marrë haraçin e tij” kur Soros erdhi në Tiranë për të mbyllur Marëveshjen me Lylin e Soros që Reformën në Drejtësi ta bënte Soros për ti garantuar mos prekjen e tij dhe qehallarëve të vet në Çifligun e tij 28 mijë km2: Albanistan!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *