Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Si në Europë.| Rama bën investimin e madh, shikoni ndryshimin në qytetin…

Si në Europë.| Rama bën investimin e madh, shikoni ndryshimin në qytetin…

Belshi është një shembull i transformimit të madh falës punës fantastike që ka bërë Qeveria Rama.

Kryeministri tha se falë zbatimit të projektit të Rilindjes Urbane, Belshi është kthyer në destinacionin kryesor të turizmit për Shqipërinë e Mesme.

“Belshi është një ndër shembujt e tranformimit të madh falë projekteve të Rilindjes Urbane dhe investimeve të tjera infrastrukturore. Disa prej tyre janë ish-emigrantë të kthyer që kanë hapur hotele dhe restorante në këtë zonë të mrekullueshme” njofton Qeveria Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *