Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Putin me këtë veprim të F.ortë i Jep Dhi.mbje koke Politikës së Jashtme të Joe B.iden”….

Putin me këtë veprim të F.ortë i Jep Dhi.mbje koke Politikës së Jashtme të Joe B.iden”….

Me largimin e Do.nald Tr.ump nga Shtëpia e Bardhë, analistët rreth Rusisë mund të falen që morën një frymë lehtësimi: Nga momenti kur Presidenti rus Vladimir Putin e pë.rshkroi Tr.ump si kandidatin kryesor për nominimin e republikanëve në 2016, ka qenë gati e pamundur të shikosh Moskën përtej lenteve të politikës dhe skand aleve në Uashington.

Kjo nuk do të thotë që Presidenti Joe Biden mund ta bëjë Rusinë përsëri të mër z.itshme. Administratat mund të vijnë e të shkojnë, por sf. ida gjeopolitike për SH.B.A nga udhëheqësi i Kremlinit, me sa duket, mbetet konstante…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *