Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Tashmë të gjithë më njohin, Tirja : Kisha 2 fjalë për veten dhe për ju, pikërisht nga shtylla e

Tashmë të gjithë më njohin, Tirja : Kisha 2 fjalë për veten dhe për ju, pikërisht nga shtylla e

Nga Andrea Danglli : Mes an. kthit dhe neverisë, e ndoqa me dhjetëra herë emisionin e njohur ku shfaqej një sanitare e cila duke u prezantuar si infermiere, mundi të zhv atë miliona lekë nga një familje që kishte shtruar në spitalin Shefqet Ndroqi një 55-vjeçare të infe. ktuar.

E pashë kaq herë me kujdes jo për ta mësuar përmendësh dhe as për të gjurmuar ndonjë detaj që mund t’i kishte shp ëtuar syrit tim, por për të bindur vetveten se bashkë me Tiren duhet të va. rem edhe unë me çe ngela fjalësh mbi shtyllën e tu rpit.

Mbase është më e drejtë të jem edhe vetë aty i dema skuar ku shumëkush të mund të më gjuajë pamës hirshëm nga të katërta anët me sha rje e mal. lkime për të shfryrë dufin e akumuluar. Bëj mirë të hesht e të mos them asnjë gjysmë fjale në atë moment pasi unë jam Tirja e mjerë, një version i shëmtuar i saj apo edhe më keq akoma nëse ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *