Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Avokati njohur Shqiptar Jep Lajmin e F.ortë / “Ramën në Turqi e çoi F.rika e Uashingtonit për të…..”

Avokati njohur Shqiptar Jep Lajmin e F.ortë / “Ramën në Turqi e çoi F.rika e Uashingtonit për të…..”

Avokati Spartak Ngjela deklaroi se dëb1mi i diplomatit rus Alexey Krivosheev nga vendi ynë ishte një pretekst për faktin se ai kishte shk.elur masat e pand.emise.

I ftuar në rubrikën ‘Opinion’ në ‘News24’ Ngjela pohoi se duhet të investigohet akoma më shumë për faktin se kush ishte ky diplomat dhe sa i rëndësishëm ishte ai, ndërsa kjo do të shihet dhe nga rea.gimi i Moskës zyrtare.

Sipas Ngjelës, ky vendim i Tiranës zyrtare, ishte i pritshëm pas ardhjes në pushtet të presidentit ame.rikan Jeo Biden. Sipas Ngjelës, Rama shkoi në Turqi nga fr1ka e Uashingtonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *