Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Rrëshqet Veliaj, habiti me alibinë e tij/ Akuzon Antimafien Italiane se po përfshihet në fushatë kundër tij

Rrëshqet Veliaj, habiti me alibinë e tij/ Akuzon Antimafien Italiane se po përfshihet në fushatë kundër tij

Erion Veliaj ka reaguar për herë të parë për përgjimet e Antimafies ndaj “Ndragheta-s” në Itali, ku del edhe roli i tij për pastrimin e qindra milion eurove nëpërmjet ndërtimit të kullave në kryeqytetin shqiptar kundrejt një ryshfeti 20%.

Por ashtu siç është mësuar që të reagojë ndaj denoncimeve të mediave dhe opozitës në Shqipërib, ai edhe këtë herë është përpjekur që nëpërmjet batutave bajate ta sfumojë rëndësinë e këtij skandali të paprecedentë.

Erion Veliaj duket se mendon se ata që e dëgjonin në një sallë në Rogozhinë janë aq budallenj sa të mendojnë se një nga institucionet më me reputacion në botë kundër krimit të organizuar siç është Antimafia Italiane, të jetë përfshirë kundër “Lali Erit” në fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *