Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Zbulohet detaji, çfarë vuri menjëherë Biden në zyrën e tij, askush nuk mund ta kishte, kushton…

Zbulohet detaji, çfarë vuri menjëherë Biden në zyrën e tij, askush nuk mund ta kishte, kushton…

Kur ekuipazhi i Apollo 17 u kthye nga hëna, ata sollën një shkëmb hënor 3.9 miliardë vjeçar që tani është i ekspozuar brenda Zyrës Ovale të Shtëpisë së Bardhë.

Gur i vogël i mbajtur nga një pirg metalik dhe i mbështjellë në xham, ndodhet i vendosur në një raft librash që përmban sende të destinuara për të kujtuar amerikanët për ambicien dhe arritjet e brezave të mëparshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *