Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Anglezët te revoltuar me Joe Biden me veprimin i parë që bëri Presidenti i ri Ame.rikan në Shtëpinë e Bardhë….

Anglezët te revoltuar me Joe Biden me veprimin i parë që bëri Presidenti i ri Ame.rikan në Shtëpinë e Bardhë….

Presidenti Amerikan Joe Bi.den nga njëri krah e ka nisur mjaft mirë qeverisjen e tij pasi amerikanët shfaqen shumë të lumtur por nga ana tjetër, britanikët kanë një hatërmbetje jo të vogël.

Veprimi i parë që ka bërë Biden në Shtëpinë e Bardhë, përkatësisht në zyrën Ovale, është heqja e portretit të ëinston Churchill, një veprim i bërë edhe nga Obama por i rikthyer nga Donald Tr.ump.

Portreti i Churchill është zëvendësuar nga Martin Luther King dhe pranë tij portreti i Rosa Parks dhe Cesar Chavez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *